Nytt 5G-nät för optimal anslutningshastighet samt med bredare utstreckning, det nya chippet är det bästa av alla smartphone-chip och med den nya kameran tar du bilder som ett proffs, om inte bättre. Mindre ram och mer skärm, men ta det lugnt, skärmen är fyra gånger tåligare än tidigare och klarar av tappskador. Ramen är av rostfritt stål i hög kvalitet. Telefonerna är dessutom vattentåligare än någon iphone tidigare. Din nya iphone 12 pro (max) har självklart även ett inbyggt GPS-system för att underlätta för dig ute på vägarna och ett batteri med längre livslängd än tidigare.

Iphone 12 pro & Iphone 12 pro max

Prestanda

5G-nätet ger självklart snabbare anslutning, men nu är anslutningsmöjligheterna betydligt bredare vilket ger möjlighet för 5G på fler platser. A14 bionic-chipet är den fjärde generationen av neural engine och är designat för att vara det snabbaste chipet i en smartphone idag. Ett lämpligt alternatriv för dig som letar efter att effektivisera din dag. 


Skärm & bild

Iphone 12 pro skärmen är 6,1 tum medan Iphone 12 pro max har en skärm på 6,7 tum. Men de båda telefonerna har fortfarande den fantastiska Super Retina XDR-skärmen som även är fyra gånger mer skyddad än tidigare tack vare en framsida gjord med Ceramic shield, kapabel till att klara ett tvåmeters fall ner på betonggolv. De har en ny och starkare maximal ljusstyrka och skärmen är mer fingeravtryckstålig och har fettavisande ytbehandling, inga mer fettiga skärmar. Regn, bad och plask är inga problem, telefonen är mer vattentålig än tidigare och tål 6 meters djup i upp till 30 minuter.


Kamera

Kameran är bättre än tidigare, bildstabilisering, porträtt i nattläge, automatisk korregering av röda ögon samt mycket mer gör dina bilder och videor riktigt proffsiga och den kvalitet du får av dolby vision inspelningen kan jämföras med biokvalitet.