Samsung galaxy A71

Samsung galaxy A71 må vara billigare men kvaliteten och prisvärdheten är fortfarande hög. Dess infinity-O skärm, super AMOLED Plus täcker det mesta av mobilens skärmyta vilket ger en stilfull design samt en skön upplevelse. Med en suverän färgåtergivning kan du titta på filmer, bilder och videor med kvalitet. Med den stora skärmen är det dessutom enkelt att använda flera appar samtidigt. Den bra kameran ger dig även en proffsig ton på dina bilder och videor.  Batteritid är inte heller ett problem för Samsung galaxy A71.

Skärm & Bild

Du får en stor skärm på 6,7 tum, AMOLED-teknologin garanterar levande färger och djup svärta för en fantastisk bildupplevelse.


Kamera

Med dess super quadkamera får du fyra kameror + en selfiekamera vilket ger dig flera möjligheter att ta en perfekt bild. Att få med små detaljer är inga svårigheter.


Lagring

Dessutom stora mängder lagring för alla dina bilder. Samsung knox programmet skyddar även lagring från obehöriga och låses upp med ditt fingeravtryck.


Batteri

I telefonen har du ett kraftfullt batteri på 4500mAh med en batteritid som kan hålla i två dagar. Med supersnabb laddning får du flertal timmars användning på några minuter. upp till 50% laddning på bara 30 minuter.