Samsung galaxy S20 5G & Samsung galaxy s20 FE

Otroligt bra kamera som kan användas för proffesionella nilder och videor, dessutom en zoom funktion för att zooma in upp till 100x närmare bild. En kraftfull processor och ett starkt batteri ger dig snabba resultat utsträckt över hela dagen. Den stora heltäckande skärmen är både stilfull och smidig. En kraftfull telefon med smidig skärm och snabbt 5G-nät som är kompatibel med båda telefonerna effektiviserar din dag. 

Kamera

Telefonen har en trippelkamerauppsättning för att möjliggöra optimalt bildtagande och videofilmande med en 8k upplösning.


Skärm & bild

Skärmen är en heltäckande 6,2 tums pekskärm med quads HD+ upplösning. Det som skiljer skärmen från andra är dess 120Hz uppdateringsfrekvens. Det innebär att du får en smidig scrollkänsla.


Prestanda

Stilfull design med flera användbara och praktiska funktioner. Samt en väldigt bra telefon med snabb sökmotor samt effektivt 5G-nät.


Batteri

Telefonen har ett starkt batteri med fast-charge stöd för optimal använding. Telefonen tål även vatten upp till 1,5 meters djup i 30 minuter. 


Samsung galaxy S20 FE

FE står för ''Fan Edition''. Telefonen har en 6,5 tums skärm och har full HD+ upplösning. För att minska kostnaden för telefonen har man därför gjort den lite mindre kraftfull än  Samsung galaxy S20.