Samsung S21 Ultra

Samsungs effektivaste chip, starkaste glas, 5G-nät, ett batteri som räcker hela dagen och en utomordentlig kamera kapabel till att filma i 8k och kan med så hög kvalitet ta ut stillbilder från själva filmen. Superbra och effektiva egenskaper underlättar användningen för dig och ger dig stora möjligheter. Samsung S21 Ultra är dessutom vattentålig. Telefonen lever verkligen upp till sitt namn. 

Skärm & bild

Skärmen är en Dynamic AMOLED 2X skärm på 6,8 tum med stort visningsutrymme. Det innebär stora förbättringar i färg, HDR och ljusstyrkan samtidigt som skärmen är mer skonsam för dina ögon. Skärmen är av det starkaste gorilla glass som använts vilket skyddar både fram och baksida mot repor och skador.


Kamera

Med kameran kan du ta proffsliknande bilder eller filma videor i högsta kvalitet samt få hjälp av telefonens autofokus. Oroa dig inte över föremål långt bort, kamerans zoom-in funktion fungerar utmärkt och är otroligt välutvecklad.


Batteri

Batteritiden för telefonsamtal ligger på uppemot 33 timmar, du behöver alltså inte tänka på batterierna under viktiga samtal och telefonen når 50% batteriprocent av bara 30 minuters laddning med 25W-resseadaptern.


Prestanda

Samsungs snabbaste chip någonsin vid sidan om 5G-nätet innebär en kort väntetid för dig. Ett perfekt alternativ för dig som har nytta av snabb anslutning