Samsung xCover 4S

Samsung xCover 4S är gjord för att klara av tuffa förhållanden, en tålig, robust telefon med en nypa elegans. Den halkfria ytan hjälper dig när du är i rörelse och den tuffa telefonen går gärna genom vått och torrt. Du kan lita på att telefonen håller oavsett terräng, den är både vattentålig och dammtät. Lämplig för dig som har ett slitsamt och hårt arbete. 

Prestanda

Med Samsung galaxy xCover 4S behöver du inte oroa dig över väderförhållanden eller andra obekvämligheter. Telefonen uppfyller kraven för skyddsklass IP68 och den militära standarden MIL-STD 810G, det tyder på att den tål och kan prestera under extrema förhållanden, både vått och torrt. Den tål vatten på 1,5 meters djup upp till 30 minuter, telefonen har dessutom klarat falltest från 1,2 meter på betong.


Skärm & bild

Telefonen erbjuder bra bildkvalitet. Den 5,0 tum stora skärmen ger bildupplösning för optimal visning av bilder, kartor och annat visuellt innehåll.

Pekkänsligheten är ökad, du som använder handskar upplever därmed inga problem.


Kamera

Bilder i mörkret är inga problem, bakkameran på 16mp fångar bilder med sin lysande led-blixt.


Batteri

2800mAh batteri för bra batteritid så det inte påverkar din användning. Självklart även samsung Knox för att skydda all din lagrad data.