En ny och lättare modell av iphone telefonerna med flertal suveräna funktioner. 5G-nät för snabbare hastighet, ett nytt chip som är det snabbaste chippet i en smartphone idag. Skärmen är den bästa iphone-skärmen som gjorts och med en ny glasteknik producerad av Apple och Corning får du fyra gånger mer skydd mot tappskador för att undvika sprickor i skärmen. Kanterna på telefonen är dessutom gjorda av flygindustriklassat aliminuim. Man får inte glömma att telefonen tål tvätt och stänk ännu bättre än tidigare och har den första telefonkameran kapabel till att spela in videor i dolby vision, riktig biokvalitet. Världens minsta, tunnaste och lättaste 5G-telefon

Iphone 12 & Iphone 12 mini Prestanda

5G täckning för snabbare anslutningar, chipet är av neural engines fjärde generation. A14 bionic, fjärde generationens neural engine - det snabbaste chippet i en smartphone idag som är kapabel till att genomföra biljontals beräkningar per sekund. 


Skärm & bild

Självklart en OLED-skärm som sträcker sig från kant till kant. Skärmen är en 6,1 tum på iphone 12 och 5,4 tum på iphone 12 mini. Det är en Super Retina XDR-skärm vilket ger bättre kontrast, färgåtergivning, ljusare högdagrar, mörkare svärta och högre upplösning. Den otroligt hållbara skärmen, kallad ceramic shield, klarade ett fall från två meter ner på betonggolv, utan att ta större skada. Glaset är gjort på keramiska kristaller på nanonivå för att ge optimalt skydd. Utöver tappskador har telefonerna även bättre skydd från vattenskador, telefonerna tål ett djup på 6 meter i upp till 30 minuter.


Kamera

Kameran, mäktig nog att filma i dolby vision, något som inte ens professionella kameror kan. Dessutom förbättrat nattläge, hela 27% bättre i svagt ljus. Samt att telefonen laddas i turbofart, magneter lägger sig perfekt vilket gör att din iphone laddas optimalt på din trådlösa laddare. 


Iphone 12 mini

Samma funktioner, samma effektivitet, mindre och mer slimmad version.